Газове обединяват жените в Къщата на ВИП брадър

Златка Димитрова
Снимка: Playboy

Газове, които се изпускат пред всички, обединиха почти всички жени в Къщата на ВИП брадър и те номинираха за изгонване мимолетното бляскаво семейство Владо Данаилов и Ирен Кривошиева. Двамата са в риалити шоуто като един човек, затова са номинирани накуп.

Владо е синът на известния български актьор Стефан Данаилов от не по-малко известната му колежка Ирен. Владо нашумя преди време с отдадеността си на неща, които смята за възвишени. Това обаче е напълно в разрез с поведението му в Къщата, а именно с това, че смята за съвсем естествено изпускането на газове на всеослушание.

При номинациите за изгонване певицата Мариана Попова бе категорична, че иска да изгони Владо Данаилов и майка му. За съжаление Ирен го отнася покрай сина си, без да е изобщо виновна.

Мариана аргументира избора си за изгонване на семейството с това, че не иска да стои в едно пространство с човек, който не може да сдържи изпускането на газове. Другият номиниран от Мариана бе Фънки.

Колежката на Мариана – певицата Аксиния също реши, че изгонени трябва да бъдат Владо Данаилов и майка му. Причината е същата, както и тази за избора на Мариана Попова. Но освен изпускането на газове Аксиния не харесва и постоянното хълцане на Владо.

Фолкпевицата Бони също взе избор за изгонване и той падна върху Владо и Ирен. Тя не смята, че може да се стои в една къща с човек, който не може или не мисли, че трябва да се сдържа в деликатни ситуаци.

Бони

Красивата синоптичка Никол Станкулова също номинира Владимир, а покрай него и майка му Ирен. Тя обаче не беше толкова пряма и се аргументира с факта, че той дразни всички съквартиранти.

Самите Ирен и Владо номинираха Фънки. След края на номинациите стана ясно, че Владо и Ирен са на мушката и от зрителите зависи дали ще бъдат изгонени от шоуто. Другите номинирани са певиците Аксиния и Бони.

Първата изгонена брадърка стана Соня Колтуклиева. Тя се бореше за симпатиите на зрителите наравно с Къци Вапцаров и певеца Орлин Павлов, който се превърна в много популярен, откакто се изяви блестящо и като актьор.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати