Кели Озбърн носи детски дрехи

Кели Озбърн слаба

Кели Озбърн, която години наред бе известна като една от най-пухкавите звезди, е много горда, че най-накрая взе решение да победи наднормените килограми и от доста заоблена се превърна в елегантна дама.

Кели е толкова щастлива от новата си фигура, че дори се похвалила пред медиите, че сега вече може да си купува по-тесни дрехи. Тя не се ограничава само с това да си пазарува от магазини, където по-рано не е стъпвала, защото не е имало нейния размер.

Кели вече си купува блузи и поли от детски магазини, тъй като вече е толкова слабичка, че те й стават.

Проблемът на наднорменото тегло вълнува не една звезда. Джесика Симпсън например положи огромни усилия, за да се превърне във вталена мацка, след като доста време изкара като пухкавелка.

Кели Озбърн се превърна в истински символ на победа над себе си и над наднорменото тегло. „Много хора са свикнали да ме виждат дебела, но фактът си е факт – когато искам да си купя тениска, аз не мога вече да я намеря в обикновен магазин. Затова отивам до детските магазини”, не спира да се хвали Кели.

Двадесет и седем годишната звезда, дъщеря на прочутия Ози Озбърн, раздава съвети наляво и надясно за това колко хубав става животът, след като човек се отърве от излишните килограми.

„Пригответе се за голяма промяна в живота си. Не можете просто да премахнете някакви продукти от менюто си, а след като успеете да се отървете от излишните килограми, отново да започнете да ги ядете и да си мислите, че това няма да се отрази върху фигурата ви. Битовите ви навици също трябва да се променят.

Единственият начин да намалите обиколката на талията си е здравословно хранене, съчетано с редовни упражнения. Знам за какво говоря, тъй като опитах всички възможни диети, но всички ми бяха много скучни и се връщах към стария начин на хранене. Искате да отслабнете, но не можете да живеете без торти? Изяжте едно малко парченце, но не и цялата торта”, съветва Кели.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати