Аврил крие, че е бременна

Аврил Лавин

Канадската бунтарка с бейби лице Аврил Лавин май е подула корема, но упорито се опитва да опази предполагаемата й бременност в тайна.

Сладникавата г-ца Лавин напоследък е обект на клюки относно това дали е бременна или не, но тя отказва да коментира и подминава светските шушукания.

Че чаровната канадка носи дете от своя годеник - фронтмена на Никълбек – Чад Крюгер, се заговори, след като папараци издебнаха прикриващата се с вяло парче плат певица.

На излизане от луксозен хотел в Лондон, където Аврил е отседнала с Крюгер по време на европейското турне на бандата му, гласовитото миньонче беше щракнато упорито да прикрива корема си с голямо покривало и да не дава достъп на обективите до него.

Скривайки любопитния си телесен детайл г-ца Лавин се запътила към японския ресторант Nobu, облечена от глава до пети в черни дрехи, които изцяло не дадоха шанс да се установи наличието на евентуално коремче.

Напълно в стайлинга на г-ца Лавин, тя бе окичена с щампа череп с кръстосани кости, черно кожено яке и черни сандали и, както може да се предположи, черна чанта със сребърни шипове. За да не излиза от тягостната готик тоналност, Аврил беше лакирала ноктите си с черен лак.

Предполагаемите бъдещи мама и татко - Аврил и Чад, който е на 37 години, оповестиха своя годеж през август след като преживяха шестмесечен любовен романс.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати