Риана отвратена от татуировка на Крис Браун

Риана

Световноизвестната поп звезда Риана сподели, че е отвратена до дъното на душата си от татуировката, която краси врата на бившия й приятел Крис Браун, тъй като й напомня за болката, която й е причинил.

Според певицата това е неприятно напомняне за сърдечните мъки, които й е причинил, при което унижението, на което е подложена, отново става публично достояние. Тя обаче не споменава, че той все пак й причини и доста физически мъки, след като стана публично достояние, че я е пребил.

А татуировката на врата на Крис Браун е направо шокираща за певицата, защото съмнително напомня за снимката, която й бе направена след побоя, който й бе нанесен от бившия й любим.

Двадесет и четири годишната изпълнителка е много разстроена от новата татуировка на Крис, тъй като по този начин той припомня отново на всички за срама, на който е подложил певицата.

„Той би трябвало да е наясно какво ще си помислят хората. Но това е типично за Крис, той мисли само и единствено за себе си и не го интересуват останалите”, твърдят приятели на Риана.

Крис Браун

Преди да се появи скандалната татуировка, Риана обмисляла да се върне при побойника. Тя била убедена, че инцидентът няма да се повтори, и споделяла със свои близки, че постоянно мисли за Крис.

Риана дори целунала Крис по време на неотдавната церемония на музикалните награди на MTV. Татуировката обаче сложи край на всички романтични намерения на Риана.

„Татуировката на Крис е толкова отвратителна, че съм бясна и не искам повече да го виждам”, споделила Риана пред свои приятели, но те смятат, че тя отново ще му прости.

Според близки на Крис той просто е искал да подразни Риана и да си направи допълнителна реклама, като припомни на всички, че той е напляскал световната звезда. Това обаче може да му изиграе лоша шега и да го лиши от много негови фенове.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати