ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мишо Шамара – под защитата на висши служители

Мишо Шамара – под защитата на висши служители

Биг Ша и Лил Ша

Скандалният рапър Мишо Шамара, известен и като Big Sha, получи протекция от най-високо място – самият главен прокурор на републиката се застъпи за него.

Борис Велчев бил против образуване на съдебен процес срещу рапъра. Той застанал на страната на изпълнителя. Скандалът се заформи след появяването на новата песен на Шамара и колегата му Сарафа, известен извън сцената като Серафим Мартинов. Песента им "Бяло, зелено и червено" дори предизвика дискусии в парламента.

Песента на двамата довела до разпит на Сарафа и до завеждане на дело срещу Шамара. Текстът на песента, според някои, е доста скандален, и затова трябвало да има дело срещу рапъра.

Станишев също защити рапъра и дори каза, че очаква заради това да бъдат самосезирани прокуратурата и следствието. Рапърът пък бе доволен, че всичко това му е направило реклама.

Третият участник в музикалния проект – рапърът Конса, също смята, че целият този шум около песента им, е политическа поръчка, тъй като са засегнали интереси с парчето си. Според Шамара песента им е отражение на реалността в страната ни.

Рапърът довери, че в най-скоро време ще направи съвместен проект с поп-певицата Ирина Флорин, с която са от един и същи край. Бабите им са живели край Дунав и най-вероятно в детството си двамата са се засичали, но не си спомнят подробности от този период.

Освен със скандални текстове на песни, Мишо Шамара е известен също така и като баща на най-малкия и най-популярен рапър – Lil Sha, чиито песни са гледани в Мрежата от огромно количество хора.

В най-скоро време към пеещото семейство ще се присъедини и сестричката на малкия рапър, с която Lil Sha прекарва доста голяма част от времето си. Звездният татко очаква песните на децата му да се също толкова бунтарски, колкото и неговите, тъй като според него хип-хопът е музика, създадена, за да коригира някои пропуски на обществото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати