Камелия забъркана в скандал

Камелия забъркана в скандал

Фолкзвездата Камелия се оказа забъркана в скандал, и според слуховете тя най-вероятно напуска фирмата, в която работи от години и която на практика я превърна в една от най-известните певици в поп фолка.

Според клюката Камелия отдавна си имала разговори с отворен край с управата на фирмата, в която работи и много хора във фолкгилдията вече споделят, че певицата ще започне наново.

Дали ще успее да си бъде сама продуцент и да си урежда участия, не е ясно, тъй като и най-големите имена във фолка разчитат на продуцентските си компании.

Те пък им взимат част от хонорарите за участие, което е напълно нормално, защото точно тези фирми превръщат певиците в известни имена и кумири за куп тинейджъри.

Камелия, която е известна като една от най-разкрепостените певици във фолкгилдията, неотдавна се яви на участие с панталон, който бе със закачлив отвор точно на дупето й, който разкрива повече от допустимото.

Певицата е прочута с перфектните си форми, които извайва всеки ден във фитнеса и затова на участия винаги подчертава извивките си с провокативни дрехи и се появява с обувки като на Лейди Гага. Със засилването на еротиката по време на участия тя се опитва да набере отсега скорост за новата си кариера, смятат клюкари.

Според най-пресните слухове певицата дори имала намерението да направи своя собствена музикална компания, с която да конкурира фирмата, в която работи.

Така постъпи фолкзвездата Десислава, която успешно се изявява и като поп-певица. След години успешна кариера в музикалната фирма тя се оттегли от нея и започна да се продуцира сама, а освен това направи и музикална компания.

Слуховете около разпадането на връзката на Камелия със сегашните й работодатели започнаха, след като тя не беше поканена да участва на концерт по случай рождения ден на поп фолк телевизията на фирмата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати