Николета дели рокли и блузи с фолкпевици

Алисия
Снимка: АРА

Плеймейтката Николета Лозанова, която грабна под носа на фолкпевицата Алисия футбожлиста Валери Божинов и дори успя да го ожени за себе си, се появява с тоалети, които като капка вода си приличат с тези на бившата й съперница, както и на други фолкзвезди.

Фолкпевицата Мария, която преди време имала заигравка с футболиста Ники Михайлов, бивше гадже на Николета и настояще на Алисия, се появи с интересна и екстравагантна блуза в свежи модерни тонове.

Тя е дизайнерско произведение, а Мария е известна с претенциите си в областта на модата. Нейните предпочитания са към френски, италиански и японски дизайнери и тя държи всяка нейна дреха да е създадена като уникат.

За съжаление обаче, както нейно, така и на Николета, двете са притежателки на една и съща блуза. Явно двете брюнетки си падат не само по един тип мъже, но също така и по един и същи вид блузи и дизайнерски произведения.

Алисия
Снимка: АРА

Николета също е известна като почитателка на едни от най-известните световни модни марки. Тя постоянно позира с ефектни тоалети на световноизвестни дизайнери за нови фотосесии. Така направи преди време и с разкошна бяла рокля, която е стегната по врата и надолу пада на тежки гънки.

Странното е, че фолкзвездата Алисия също избра такава рокля, със същия цвят и кройка, за да я облече за снимките на един от новите си клипове. В песента „Близо до мен” бившата на Божинов е със същата рокля, с каквато е облечена Николета, която е позирала за снимки в Гърция.

Освен бившите си половинки, които си размениха, Алисия и Николета споделят един общ мъж и това е фризьорът им. Нито една от двете не иска да се откаже и да го смени с друг.

Явно за двете е въпрос на чест да не свалят гарда и да не отстъпят. Двете постоянно показват неприязън една към друга, което личи от време на време в постовете им в социалната мрежа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти