Изневярата на Кристен Стюарт била рекламна

Кирстен Стюарт

Любовната афера на актрисата Кристен Стюарт с режисьора Рупърт Сандърс и скарването й със звездата на филма „Здрач”, с който стана известна и тя – Робърт Патинсън, била рекламна.

След като изневярата й стана факт, Кристен публично се извини на Робърт за това, че е сбъркала, а в това време съпругата на режисьора Рупърт Сандърс беше побесняла от изневярата му.

Една от най-добрите приятелки на Кристен – актрисата Шарлиз Терон, с която играят във филма на Рупърт Сандърс „Снежанка и ловецът” заклейми младата актриса за това, че е разрушителка на семейства.

Единствената актриса, която подкрепи публично младата Кристен, бе носителката на Оскар Джоди Фостър. Тя заклейми всички, които хвърлят кал по красивата брюнетка, защото си е позволила да се отклони от правилата.

На снимките, на които Кристен и Рупърт се прегръщат, актрисата е изправена и е лице срещу лице с режисьора. В реалния живот обаче тя е доста по-ниска от него и няма как да се осъществи тяхната прегръдка, при която главите им да са една до другa.

Оградата, на която са се опрели двамата влюбени, е намалена с програма за обработване на снимки, а най-смешното е, че на някои от кадрите актрисата е с маникюр, а на други е без лак. Обувките на режисьора на отделните кадри също се различават.

Робърт Патисън

Според последната клюка режисьорът Рупърт Сандърс наистина е изневерил на жена си, но с друга, а не с Кристен, а хитри компютърни специалисти сложили върху тялото на високата мацка главата на Стюарт.

Най-странното е, че всъщност накрая се оказало, че на снимката режисьорът прегръща не кого да е, а собствената си съпруга Либърти Рос. За нея цялата афера също се оказа добра реклама, тъй като и тя е актриса.

Най-вероятно продуцентите на „Здрач” са убедили Кристен да се извини пред Робърт публично за изневярата си, за да привлече повече зрители на предстоящата премиера.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати