Багата – недостъпен блян за Златка

Черната Златка
Снимка: Playboy

Златка Димитрова, която припадна в къщата на ВИП брадър, си призна, че Багата явно е мъжът на нейния живот. Въпреки че двамата са разделени отдавна, близката среща със спортиста е събудила чувства в сърцето на плеймейтката и тя е осъзнала, че не може да живее без него.

Багата се държи приятелски, но студено към красавицата, което допълнително я натъжава. Според нея мечтата й да е отново с бившето си гадже е неосъществима, но тя въпреки това явно разчита да го прелъсти благодарение на красотата си и грижите, които проявява към Багата.

След като публично призна за чувствата си към бившия си любим, Златка най-вероятно ще остане без сегашното си гадже, след като излезе от къщата на ВИП брадър. Той е женен мъж, с когото двамата си прекарват приятно, но след цялото това изливане на емоции пред камерите няма начин той да я приеме, смятат близки на плеймейтката.

Това да вижда Багата всеки ден е направо непосилно за хубавата Златка, а в същото време тя не може да се откаже от борбата за победата в риалити шоуто. За съжаление обаче най-вероятно прогнозите й ще се сбъднат и тя няма как да е отново гадже на Багата, който си има сериозна приятелка.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати