Кали призна за края на любовта

Кали

Фолкпевицата Кали, която е известна с това, че винаги споделя това, което й се случва, призна публично за това, че се е разделила с дългогодишната си половинка – Тони Краус.

Певицата бе засечена преди време от папараци да се разхожда в компанията на млад симпатяга, с когото се държи така, че не остава и капка съмнение за отношенията им.

Тони Краус, от когото Кали има дете, бил възмутен от постоянните изневери на певицата, които дълго време търпял. След като обаче Кали започнала да демонстрира последната си авантюра, той не издържал и двамата се разделили.

Кали намекна, че отношенията й с Тони Краус не са се влошили заради нейното поведение, но не пожела да разкрие повече за причините за раздялата им.

Кали, която освен Марк има и още един син, най-вероятно ще може да разчита на финансова подкрепа от страна на бившата си силна половинка.

Певицата споделя, че за нея щастието в любовта е нещо наистина важно и затова е направила избора си. Не се знае дали младият й приятел, който е инструктор по професия, ще успее да й създаде същия комфорт, какъвто и предишния любим.

Но в края на краищата Кали може да се справи и благодарение на участия, тъй като не е слизала от сцените на клубовете по време на връзката си с Тони Краус. Тя пееше посреднощ във фолк-заведенията дори когато беше в напреднала бременност.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катя
Катя
25.08.2016 22:53
Ех, Кали .... ако от всяка връзка раждаш дете ... ще направиш детска градина.
0
0