ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Бони и Къци дразнят брадърите

Бони и Къци дразнят брадърите

Бони

Журналистката Кристина Патрашкова, която е една от съквартирантките на звездите във ВИП брадър, най-откровено сподели пред камерите, че се чуди защо хората избират номинираната за изгонване ромска певица Бони.

Освен нея сървайвърът Николай е един от най-върлите неприятели на певицата и въпреки че от време на време заравя томахавката на враждата с нея, не издържа да пази мира дълго.

Бони от своя страна не може да сдържи езика си и си позволява доста грозни нападки, особено по отношение на Николай и на личната му хигиена. Бони скандализира зрителите и съквартирантите в къщата на ВИП брадър с изпълнението на българския химн.

Според някои тя направо се е изгаврила с химна на държавата. За да се направи на по-оригинална и да спечели симпатиите на зрителите, тя изпълни химна с корекции, измислени от самата нея. С това само си спечели черни точки пред зрителите, които не одобриха оригиналниченето на ромската певица.

Къци Вапцаров постоянно отнася закачки и подигравки от брадърите заради начина си на хранене и заради факта, че носи пижама. Чувствителният водещ трудно издържа на атаките на мъжката част от къщата, които не спират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати