Аксиния става инструкторка

Аксиния

Поп-певицата Аксиния, която бе сред първите изгонени от къщата на ВИП брадър, е твърдо решена да остави на заден план певческите си изяви, тъй като вече се е доказала в това отношение.

Тя смятала да заложи на спортната си натура и да се наслаждава изцяло на спорт. Аксиния, която не е ясно как намира време за всичко, освен че постоянно репетира и ходи по светски събития, работи и като инструктор.

Специалността й е с екзотичното наименование шугър фри. Самата певица споделя, че тази програма е само за хора, които имат много добра физическа подготовка.

Певицата смята да отваря собствен център за новата екзотична програма за отслабване и стягане на тялото, която имитира катерене по скали и планини.

След като имаше заигравки с Багата в къщата на ВИП брадър, които май бяха само с цел да подразнят бившата му любима Златка, Аксиния няма думи, с които да опише учудването си за номинирането й.

Брадърите бяха против нейните тренировки и смятаха, че това е прекалено самовлюбено от нейна страна, без да взимат предвид факта, че красивото й тяло е плод не само на природата, но и на стотици часове тренировки.

Аксиния беше най-близка в шоуто с Мариана Попова, тъй като и двете са известни с поп-парчетата си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати