ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Риалити скара Ивана и Преслава

Риалити скара Ивана и Преслава

Нина НордНина Норд
Джедай
2k350
Ивана

Фолкзвездата Ивана, която беше в журито на риалити шоуто „Гласът на България”, където неизвестни таланти пробват късмета си, не иска дори да говори с колежката си Преслава.

Причината не е във факта, че Ивана все още не може да се примири с детронирането си като прима на фолка заради постоянните награди на Преслава.

Ивана се е разсърдила, че не е избрана за втори път да журира музикалното шоу. Актуалната Преслава, чийто график с участия е пълен за месеци напред, ще е атракцията на музикалната надпревара.

Преслава

Ивана обаче не може да преглътне обидата, още повече, че според клюката Преслава я смятала за бита карта. В същото време пък според клюката в кариерата на Преслава също настъпва обрат, и то не към най-добро.

Ивана, която беше малко позабравена от феновете си, беше на върха на щастието, когато бе поканена да журира в „Гласът на България”, но сега може да изпадне в депресия, пророкуват нейни приятели.

Предишният път, когато певицата беше в не особено добро душевно състояние, това се отрази на визията й и според близките й тя трябва да превъзмогне факта, че Преслава е на върха в момента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати