Гай Ричи измисли пръстен за годеницата си

Пръстен с диамант

Режисьорът Гай Ричи, който бе дълго време половинка на Мадона, ще се жени за бившата манекенка Джаки Ейнсли. Като истински романтик режисьорът сам измислил дизайна на пръстена, който й връчил, като коленичил пред нея, за да поиска ръката й.

Бижутерът Нил Лейн е горд от творческия замах на богатия си клиент. Той създал много интересен пръстен за Ричи, който държал бижуто да е в стил винтидж и същевременно да е много романтично.

След като било взето решението как ще изглежда пръстенът, Гай Ричи се обаждал всеки ден на бижутера и му изпращал допълнителни указания, за да се превърне пръстенът в уникално произведение на изкуството.

Резултатът на съвместната им работа бил платинен пръстен с диамант в Едуардов стил, който бил на мода в Англия в началото на миналия век. Петкаратовият диамант, по идея на Гай Ричи, е заобиколен с над сто малки диаманта.

По този начин режисьорът искал да покаже, че не само обича новата си любима и иска да й даде всичко, което има, но и да изрази любовта си с големия диамант и с малките диамантчета. Според него малките жестове са не по-малко значими от големите неща, които един мъж може да направи, за да е щастлива любимата му.

Гай Ричи подарил пръстена на екс-манекенката, която очаква бебе от известния режисьор и напълно естествено, че тя приела предложението му, без дори да се замисля.

Мадона

Гай Ричи решил, че е дошло време да направи сериозна крачка в отношенията им, още повече, че двамата се срещат повече от две години. След като претърпя разочарование от доминиращия характер на бившата си половинка, този път Гай Ричи си избра красива, но скромна жена, която да се грижи за него.

Мадона не е коментирала предстоящата сватба на бившия си любим, от когото има дете. Тя е посветена на двете си деца и на работата си, а също така и на любимия си - Брахим Заибат.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати