ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Синът на Ози се ожени

Синът на Ози се ожени

Семейство Озбърн

Синът на роклегендата Ози Озбърн се врече във вярност на любимата си – Лайза Стели. Пълничкият син на певеца – Джак, се оженил за гаджето си на Хаваите в присъствието на четиридесет и осем гости.

Влюбените решили да викнат само най-близките си приятели и да направят скромна сватба, но дори като ограничили списъка на гостите до минимум, не могли да минат с десетина души.

На сватбата присъствали родителите на младоженеца, сестра му Кели с приятеля й, а също така и шестмесечното бебе на Джак и Лайза. Двамата обявиха, че са се сгодили през септември.

Скоро след раждането на дъщеричката им бе открито заболяване на Джак, което трудно ще бъде излекувано, но това не го накарало да изгуби присъствие на духа и той решил, че сватбата трябва да се състои.

Шарън и Джак Озбърн

Младата съпруга на Джак не се отчайва от факта, че може да остане вдовица след известно време и смята да изживее заедно със съпруга си всеки възможен миг, за да не съжалява след това за изгубеното време.

„Щом сме заедно, ще се справим с всичко”, утешава тя болния си съпруг. Джак учуди всичките си приятели и роднини, като най-накрая реши да се ожени и да създаде собствено семейство.

Джак Озбърн доскоро беше известен с бохемския си начин на живот и постоянно вдигаше щури купони, на които ставаха невероятни изцепки. Сега Ози се чуди няма ли скоро и Кели да го зарадва със сватба и внучета.

Дъщерята на Ози Озбърн - Кели беше известна с пълната си фигура. След като отнасяше години наред подигравки от журналисти, тя най-накрая реши да отслабне и постигна мечтата си.

Днес Кели блести в прекрасна форма, тъй като се оказа, че под пластовете мазнинки се крие едно почти изящно създание. Според нея всяка жена може да се превърне в елегантна и слаба, стига силно да го поиска. Кели признава, че все още не е готова за брак, но според близките й тя няма да откаже, ако получи предложение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати