Сватби и раздели за седмица в Холивуд

Ан Хатауей

През изминалата седмица холивудски икони се вричаха във вярност и се разделяха и това стана повод за истинска радост от страна на светските журналисти, тъй като такава активност на раздели и бракове не е имало от години.

Актрисата Ан Хатауей реши да свърже завинаги живота си с този на избранника си Адам Шулман и се омъжи за него. Красавицата направи пищна сватба, която е една от най-коментираните през тази година.

Джордж Клуни

Заклетият ерген Джордж Клуни най-накрая е решил да се обвърже със сериозна връзка и дори смята да вдига сватба с новата си приятелка. Любимата му – красавицата Стейси Киблър дори се нанесла в разкошния дом на актьора, откъдето няма никакво намерение да си тръгва.

Стейси пренесла абсолютно всичките си вещи в дома на Джордж, а той признал пред журналистите, че тя е жената-мечта, която дори не е очаквал че някога ще срещне. Затова актьорът е готов да се обвърже с нея завинаги.

Допреди известно време Джордж предпочиташе да живее с домашния си любимец – гигантско прасе, но след като то умря, той се посвети само на кратки авантюри. В къщата на холивудската звезда са се мяркали жени, но само за по една-две нощи.

В това отношение Стейси е с едни гърди напред пред всички останали гаджета на Джордж. Актьорът е запленен от любимата си, която изглежда много фина, но работи като професионален борец.

Наоми Кембъл бе зарязана от милиардера Владислав Доронин и според клюкарите в Холивуд неговото място най-вероятно ще бъде заето от позастарелия актьор Жан-Пол Белмондо.

Френският актьор се освободи от брака си, който му носеше само неприятности. Сексапилната му съпруга, която беше доста по-млада от него, постепенно започна да осъществява плановете си – да прехвърли всички пари на мъжа си на свое име.

Арнолд Шварценегер пък призна, че иска да се върне при съпругата си Мария Шрайвър. Тя засега не показва, че има намерение да му прости публичното признание в изневяра.

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари