Тимбърлейк се врече във вярност на Джесика Бийл

Джъстин Тимбърлейк

Историята на сватбата на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл учудващо напомня приказката за лъжливото овчарче. Те през цялата година обявяваха, че ще се женят, и сватба така и нямаше.

Все пак най-накрая звездната двойка се е врекла във вярност до гроб и певецът и актрисата са се оженили в компанията на приятели и роднини в Италия.

„Церемонията беше красива, но искахме да сме само с най-близките си хора. Сега сме мъж и жена”, бил единственият коментар на звездното семейство.

Снимки от сватбата все още няма, но в най-скоро време ще се появят, тъй като двойката ги е продала за солидна сума.

Джесика Бийл

Джесика не е и мечтала, че ще стане госпожа Тимбърлейк, когато е започвала кариерата си не на актриса, а на певица. Единствената й мечта е била да пробие в киното, и то независимо от цената, която трябва да плати.

На един от конкурсите за пеене, на който участвала, тя била забелязана от моден агент и започнала работа като модел. Умната красавица започнала да се явява на кастинги за телевизионни сериали и след като претърпяла няколко неуспеха, успяла да получи роля в сериала „Седмото небе”.

За да й обърнат внимание режисьорите и да я наемат за стойностни роли, през 2000 година тя се снимала чисто гола на корица на списание и така успяла да пробие в Холивуд. Световна слава й донесло участието във филма „Илюзионистът”.

След няколко неуспешни любови преди 5 години актрисата започна да се среща с Тимбърлейк, който се пробва успешно и в киното.

Миналата Коледа двамата се сгодиха, но все не се решаваха да направят голямата крачка. Най-накрая явно им е омръзнало да разиграват репортерите и са решили да свършат с дългия годеж.

Джесика така и не бе хваната да изневерява на Джъстин, когото с лекота отне от по-възрастната си колежка Камерън Диас, с която Тимбърлейк се държеше като с майка.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати