Деми Мур доволна от развода

Деми Мур доволна от развода

След като бе съсипана от развода с мъжа си, Деми Мур отново е във форма. Въпреки че не бе показала, че е преживяла тежко раздялата с доста по-младия от нея Аштън Къчър, актрисата бе изненадала приятели и роднини с вида си, който далеч не можеше да се нарече блестящ.

Тя се показа в добра форма няколко пъти на червения килим, но когато не се притеснявала от камерите на папараците, изобщо не обръщала внимание на външността си.

Едва сега Деми вече се отнася с безразличие към любовната история на ексмъжа си и актрисата Мила Кунис, с която Аштън дълго време се държеше като приятел.

Приятели на Деми твърдят, че по време на брака си с Аштън тя постоянно е била нащрек, тъй като е знаела, че не може да се довери на младока. Това много я изнервяло, карало я да се чувства несигурна и дори я състарило.

Деми Мур доволна от развода

Въпреки че се опита да не покаже, че й е мъчно за раздялата с тъмнокосия красавец, Деми много тежко е изживяла факта, че вече няма да се събужда до него.

Което най-после е донесло удовлетворение на бившия й съпруг Брус Уилис, тъй като преди много години и той доста страдаше, когато Деми го изрита, за да вмъкне в семейното им легло мъж, който може да им бъде син. Тогава той се опита да покаже, че е над нещата, и дори се сприятели с мъжа, който го направи рогоносец.

Покрай отношенията си с по-възрастната от него Деми Аштън Къчър стана един от най-популярните актьори в Холивуд. Днес той вече няма нужда от протекциите на Деми, за да успее. Той вече е нареден в редицата на най-скъпо платените актьори, тъй като с участието си в сериала „Двама мъже и половина” вече е спечелил 24 милиона долара.

Според слуховете обаче той е готов да се върне отново при Деми, която го карала да се чувства по-мъжествен и по-щастлив. Най-вероятно Мила Кунис ще направи всичко, за да предпази връзката им от такъв край.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати