Меган Фокс е щастлива майка

Меган Фокс

Актрисата Меган Фокс и съпругът й Брайън Остин Грин признават, че са най-щастливите родители на света. В края на септември актрисата, която е обявена за един от секс-символите на Холивуд, роди първото си дете.

Звездната двойка до последно криела щастливото събитие и едва след като родила, младата майка не издържала и сама пуснала новината в социалната мрежа.

„Благодаря на Бог, че моят син Ноа ми позволи да усетя невероятното и всепоглъщащо чувство на майчинството”, е написала актрисата.

Меган Фокс

Синеоката актриса, която е известна не само с красотата си, но и с огромното си количество татуировки, днес с неприязън си спомня за детството си, когато често е страдала от пристъпи на паническа атака. Те я преследвали от петгодишна възраст заради строгите методи на възпитание на втория й баща.

На 16 години тя вече има един филм зад гърба си, а след това се снима за корици на мъжки списания само по бикини. Истинският успех идва с филма „Трансформърс”.

През тази година са завършили снимките на филма „Тялото на Дженифър”, който всички почитатели на Меган чакат с нетърпение, тъй като тя е гола почти през цялото време. Зрителите могат да се насладят на татуировките й, които са непокрити от дрехи.

Сред татуировките е лицето на Мерилин Монро, което украсява тялото на Меган от години, но напоследък тя е пред решение да се прости с татуировката с помощта на пластична хирургия, тъй като вече не е убедена, че Мерилин е истинският секс-символ на Холивуд.

Благодарение на голите си снимки за редица списания Меган успя да се наложи като една от най-големите красавици в Холивуд. С "Тялото на Дженифър" тя иска да си върне вниманието, с което я заобикаляха режисьори и богати почитатели след успеха на филма "Трансформърс".

С новия си филм актрисата иска да докаже, че не е глуповата красавица, за каквато я мислят повечето й колеги и най-вече колежки.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати