Светла Иванова помага на млади майки

Светла Иванова

Певицата Светла Иванова, която е известна не само с песните си, но също така и с книгите си и дисковете си с упражнения по йога, е решена да помага на младите майки да възвърнат формата си след раждане.

Тя дори е решена да разкрие личната си програма за възстановяване от двете си раждания, за да могат и други жени да изглеждат добре след появата на бебето.

Увлечението на певицата по йога не е отскоро, тя прави асаните, откакто е на 15 години. Заради този факт тя дори е канена за съдия на турнири и европейски първенства.

С упражненията, които прави, тя е в перфектна форма и не качва килограми. Според Светла Иванова упражненията по йога са ефикасни, само ако се изпълняват в спокойна атмосфера, на фона на приятна музика. Тя смята, че всеки може да направи това и у дома.

Светла Иванова е на мнение, че младите майки могат да тренират дори и с бебе на ръце. Така не лишават хлапето от сигурност и нежност, а в същото време постепенно си връщат добрата форма.

Тя самата тренирала и с двете си деца, което не й пречело нито да бъде добра майка, нито да влезе светкавично в добра форма след раждането.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати