Лили Алън обича брачния живот

Лили Алън

Британската изпълнителка Лили Алън обича да се чувства семейна жена. 27-годишната певица, която миналата година се омъжи за приятеля си Сам Купър признава, че брачният живот е надминал всичките и очаквания и се чувства благословена от това.

"Знам, че съм голяма щастливка. Бракът ми даде всичко онова, на което някога съм се надявала, даже и много повече", споделя Лили, която е бременна с второто си дете.

"Имам хубава къща с иконом и личен асистент. Също така имам страхотен съпруг, който много ми помага. Без него не бих стигнала до тук", добавя изпълнителката.

Припомняме, че не винаги певицата се е чувствала така целуната от съдбата. През 2010 г. Алън преживява спонтанен аборт в шестия месец, предизвикан от вирус, който я вкарва в тежка депресия. Това беше само година след първия неуспешен опит на звездата да има наследник.

Година по-рано тя загуби нероденото си бебе в четвъртия месец. Всичко това вече изглежда останало в миналото и към момента Лили Алън е щастливо омъжена за съпруга си Сам Купър. Двойката имат 11-месечна дъщеря.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати