Ума Търман кръщава дъщеря си с пет имена

Ума Търман

Три месеца след раждането холивудската актриса Ума Търман най-накрая обяви името на бебето си. Момиченцето е кръстено Луна, но това далеч не е цялото му име. Пълното име на детето, ще разкрием, като се опитаме да стигнем до тълкуването му.

Розалинд Аруша Аркадина Алталуне Флоренц Търман - Басон. Това e цялото име на наследницата на Търман, която се роди в средата на месец юли 2012 г. Баща на детето е настоящият приятел на актрисата Арпад Басон.

Семейството и приятелите на двойката се обръщат към момиченцето на галено с Луна, разкрива говорител на звездата пред американското издание на списание "Пийпъл". Това е напълно разбираемо, тъй като петте първи имена на детето са твърде трудни сами по себе си, дори да бъдат произнесени.

"Всяко едно от имената има причина и смисъл за двамата родители", заяви говорителя на звездното семейство. Розалинд е име от немски произход. Ума е избрала това име като първото на дъщеря си вероятно, защото самата тя има немски корени. Нейната майка е полугерманка. Аруша е от албанска и означава "мечка" – Това име Ума дава като второ на дъщеря си, за да има детето „специални сили“ по пътя си в живота.

Аркадина идва от абревиатурата на името на благотворителна организация на съпруга и Арпад Басон в подкрепа на децата АРК („Absolute Return for Kids“). Алталуне, на галено Луна, означава голяма луна "High Moon". Флоренц идва от френските корените на Арпад Басон. Така интерпретирахме имената на бебето на Ума Търман и нейният любим.

Романтиката между популярната актриса и бизнесмена започва преди няколко години. Двамата дори се разделят за кратко през 2011. Преди Ума, Арпад е бил обвързан с топмодела Ел Макферсън, от която има двама сина. Ума Търман също има две деца от брака и с актьора Итън Хоук. Дъщеря Мая на 13 години и син Левон на 10 г.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати