Златка стана любимка на народа

Златка Димитрова
Снимка: Playboy

Златка Димитрова, която години наред бе смятана за по-тъмната двойничка на русата Златка , за нула време успя да спечели симпатиите на зрителите на ВИП брадър, а също така накара съквартирантите си да я оценят.

Всички освен Багата признават, че тя изобщо не е разглезена кокона, каквато са очаквали да пристигне в къщата на ВИП брадър. Освен че се показа като прилежна домакиня, тя не нагруби директно никого и представи пред всички една изтънчена емоционалност.

Когато по красивите черти на лицето й се стичат сълзи, ефектът и при зрители, и при съквартиранти е един и същ – съчувствие и симпатия. Което Бони изобщо не успя да постигне, плачейки пред камерата.

Кристина Патрашкова , която бе поредната изгонена от ВИП съквартирантите, също се обяви в защита на Златка , както преди това го направиха и другите мацки в къщата, а освен тях – и известни дами, канени за коментатори на риалити шоуто.

Тя дори призна, че е обещала да помогне на красивата плеймейтка да направи драстична промяна в живота си, и то към по-добро интелектуално развитие.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати