ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тони Стораро – най-ревнуваният съпруг

Тони Стораро – най-ревнуваният съпруг

Тони Стораро

Освен като най-популярното име във поп фолка през последните няколко години, Тони Стораро е и най-ревнуваният съпруг в гилдията.

Днес вече никой не го закача на тази тема, но години наред той е принуден да търпи подмятания от страна на колеги и приятели заради съпругата си.

Двамата са трети братовчеди, но го разбират случайно, когато се запознават край басейн. Тони се чуди как да я накара да го забележи, и я цели с бодилчета, за да ги маха от дрехите й.

Бъдещият Човек-Глас се жени едва на 18 години за любимата си Валя и то тайно, без знанието на родителите им. Той е неразделен с нея и до ден днешен.

Валя се оказва изключителна ревнивка и започва да вгорчава яростно всяка вечер на певеца, докато той все още се опитва да се наложи на музикалния пазар.

Сълзите и упреците обаче не го сломяват и той продължава да се бори за любовта на феновете и фенките. Но за разлика от свои колеги, които си позволяват задявки със свои почитателки, Тони не си позволява и най-невинната закачка, а когато го помолят да се снима с почитателка, той се изпъва като струна.

И всичко това – за да не бъде обвинен за пореден път в опит за изневяра от ревнивата си съпруга.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати