ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Любовните рокади на фолкзвездите

Любовните рокади на фолкзвездите

Анелия

Поп фолкът открай време ври и кипи в любовни рокади, като че ли няма други мъже и затова дългокраките силиконови фолккукли трябва да си ги разменят.

За доста от фолкпевиците е въпрос на чест да задържат вниманието и любовта на мъжа, който преди това се е разделил с друга тяхна колежка.

По този начин доказват не само на себе си, а и на всички останали, че самите те са с нещо повече от предшественичките си. Което обаче понякога не трае чак толкова дълго.

Сегашният любим на фолкпевицата Мария, която позаряза певческите си изяви, е син на известен бизнесмен. Преди време обаче клюката му приписваше бурен роман с фолкпевицата Малина, но за кратко.

Анелия

Най-яростният любовен триъгълник е всеизвестният Коко Динев, бившата му съпруга Анелия и сега вече бившата му половинка Емилия. Двете не спират да се мразят, а според близки на Анелия тя е убедена, че бившият й мъж винаги ще продължи да я обича и подкрепя. И двете имат деца от бизнесмена.

Десислава, която години наред живееше в скъпото имение на търновския бизнесмен Галин, бе заменена от палавата чаровница Галена, която роди син на Галин.

След като Кали се раздели с половинката си Антон Краус вече се заговори, че нищо чудно някоя от колежките й да се опита да прилапа апетитната хапка, която представлява бизнесменът.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати