ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Андреа и Кубрат – неразделната двойка

Андреа и Кубрат – неразделната двойка

Андреа и Кубрат – неразделната двойка

За разлика от много други свои колежки, които сменят мъжете като носни кърпички, фолкпевицата Андреа за толкова години остана вярна на боксовия шампион Кубрат Пулев .

Двамата бяха разделяни десетки пъти от клюката, но на практика нито веднъж не са се карали сериозно. Повече от пет години звездната двойка продължава да буди завистта и злобата на всички клюкари, които пророкуваха бързо приключване на любовта им.

Според приятели на Кубрат и Андреа тайната на тяхната връзка се крие в това, че и двамата са затрупани с ангажименти и пътувания и не се виждат всеки ден, за да имат поводи да се карат.

Докато други колежки на Андреа разменят гаджета и съпрузи, тя нито веднъж не даде повод на папараците да я изкарат на страниците на някое издание с друг мъж.

Когато е била без Кубрат, тя винаги се появява сама или в голяма компания на приятели. Певицата може и да си има обожатели, които допуска до себе си, но досега това не е станало достояние на обществеността.

Според близка на изпълнителката мъжете се притеснявали да я доближат, тъй като якият юмрук на Кубрат ги плашел дори и само като помислели за него.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати