Децата на Анджелина и Брад ще участват във филм

Анджелина Джоли, Брад Пит

Бранджелина превръщат децата си в малки филмови звезди. Три от децата на прочутата двойка Джоли - Пит, ще се появят на голям екран в най-скоро време.

Осемгодишният Пакс, седемгодишната Захара и четиригодишната им сестра Вивиян ще се снимат заедно с 37-годишната си майка в най-новия филм с нейно участие, фантастичната продукция „Maleficent“. Лентата ще бъде интерпретация на известната приказка на френския писател Шарл Перо “Спящата красавица“.

"По първоначални информация Шайло също е трябвало да вземе роля във филма, но и е било доста скучно по време на снимките, така че в крайна сметка са отказали участието и. За другите три деца ролите са потвърдени, но те са значително малки, като не включват реплики.", разкрива източник.

Началните снимки към филма ще бъдат заснети в Лондон. Преди време актрисата заяви, че децата и са "много щастливи" от факта, че тя участва в тази продукция.

„Децата ми искат да направя този филм и е хубаво да се прави баланс между екшън филми и филми, които могат да бъдат гледани и от по-младите.”, споделя холивудската красавица.

Продуцентите на филма го описват като „приключенски с дракони, странни същества, магии и множество обрати“. Джоли ще влезе в ролята на злата вещица, но за разлика от предишните интерпретации към приказката тази ще бъде изцяло разказана от гледната точка на екранната й героиня.

От Уолт Дисни изказаха мнение, че лентата ще се превърне в тотален хит от ранга на “Алиса в страната на чудесата“, който през 2010-та година натрупа приходи от над един милиард долара в цял свят.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати