Атакуват Кали с пикантни снимки

Кали

След раздялата на фолкпевицата Кали с бащата на второто й дете – бизнесмена Антон Краус, гласовитата брюнетка стана жертва на психологическа атака заради еротични снимки.

На кадъра, след чиято публикация бе разпространена клюката, че певицата има еротична касета, Кали е доста поразголена, сякаш ще прави любов или вече е свършила тази работа.

Според самата певица това изобщо не е кадър от нейно еротично домашно видео, а е изрязан кадър от клип, заснет през 2004 година, но тази част на клипа не е видяла бял свят.

Кали е убедена, че след раздялата й с бизнесмена в момента тя е подложена на атаки, които да очернят имиджа й. Въпреки че твърди, че не се притеснява от снимки или клюки, Кали е доста поизнервена напоследък, забелязват нейни приятели.

Усмивката поизчезнала от лицето й и тя грее само в присъствието на децата й или когато е заедно с новия си любим. Кали завършва висшето си образование и твърди, че предпочита да се посвети на три неща - любовта към децата и новия човек в живота й, певческата кариера и ученето. Клюките изобщо не я интересували, но въпреки изявленията си, тя изглежда посърнала.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати