Алиша Кийс се наслаждава на майчинството

Алиша Кийс

Една от най-готините майка на Холивуд е певицата Алиша Кийс. Тя е една от малкото звезди, които прекарва по-голямата част от времето си, полагайки грижи за детето си. Самата Кийс споделя в свое интервю, че майчинството и носи истинска наслада, а синът и 2-годишният Еджипт е „най-хубавото нещо, което и се е случвало някога.“

Соул дивата признава, че да дари с живот детето на своя съпруг, рапърът Суис Бийтс, само по себе си е най-голямото постижение, надминаващо дори най-успешната и песен, която е написала или най-доброто шоу, което някога е представила.

"Той е най-доброто сътрудничество, което някога съм правила, най-добрата песен, която някога съм писала, най-доброто изживяване, което някога съм имала и най-доброто шоу, което някога съм изнасяла. Той е най-доброто в моя живот", така описва накратко сина си, талантливата изпълнителка.

Мишел Обама

Наскоро красивата брюнетка изказа възхищението си и към три от емблематичните афроамериканки оставили значителен отпечатък в настоящата и минала история на САЩ. Това са телевизионната водеща Опра Уинфри, настоящата първа дама на Америка Мишел Обама и поетесата Мая Анджелоу с псевдоним Маргарит Джонсън. Това са жените искрено вдъхновили певицата по пътя и към върха „Тези три жени са пример за това, че не е нужно да си свръх амбициозен за да се справяш добре в живота.“

"Опра ... тя е първият човек, който ми показа, че не трябва да бъдеш алчен идиот, за да станеш успял човек. Всеки може да постигне това, към което се стреми, стига да положи необходимите усилия, да има търпение и най-вече да се развива в това, в което е най-добър.", разказва певицата.

"Мишел Обама - определено и се възхищавам. Тя е много интелигентен човек, усърден, упорит и въпреки това, тя е толкова мила и добросърдечна. Мая Анджелоу е голямо вдъхновение за мен ... тя е прекрасен човек.", завършва гласовитата чаровница.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати