ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Пипа Мидълтън има нов любовник

Пипа Мидълтън има нов любовник

Пипа Мидълтън

По-малката сестра на дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън, Пипа, излиза с инвестиционен банкер. 28-годишната брюнетка определено се радва на вниманието на редица заможни партньори един, от които през последните седмици е 37-годишният Джеймс Матюс. Приятели на двойката твърдят, че връзката между тях е "доста вълнуваща".

Според очевидец присъствал в ресторант в Лондон, по същото време, по което била Пипа и новият и възлюбен Джеймс разкрива: "Те седяха в уединено сепаре на горния етаж, където беше по-тихо, потънали дълбоко в разговор - имащи очи само един за друг", споделя източникът и допълва:

"Изглеждаха така сякаш много се забавляват, наслаждавайки се на бутилка бяло вино. През цялото време Пипа не свали усмивката от лицето си. Те останаха близо три часа, както изглеждаше така сякаш двамата си бяха напълно достатъчни, тъй като не пожелаха да опитат от храната на заведението."

Близък до Пипа твърди, че тя се чувства доста добре в компанията на Джеймс, въпреки това не желае да прибързва в отношенията си с него. Източникът признава още, че тя се чувства абсолютно готова за сериозна връзка."

Припомняме, че през миналия ноември Пипа се раздели с Алекс Лаудън с когото имаше 3-годишна връзка. След Лаудън най-желаната мома на Острова имаше кратка авантюра с британския благородник граф Джордж Пърси, след което беше забелязана в Ню Йорк заедно с хотелския милионер Андре Балаш. Към момента по-малката от сестрите Мидълтън се е фокусирала върху новата си книга Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends – която се очаква да излезе на пазара в най-скоро време.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати