Боби Браун влиза в клиника за лечение на зависимости

Боби Браун

Бившият мъж на покойната Уитни Хюстън - Боби Браун, усилено върви по нейните стъпки. Певецът е приел да се лекува в лечебно заведение, след като за пореден път беше арестуван след шофиране в нетрезво състояние.

Близък на певеца твърди, че може би това, да влезе в клиника за лечение от зависимости е най-доброто нещо, което може да му се случи. „Най-накрая той разбра, че има сериозен проблем с алкохола“, разкрива източникът.

Уитни Хюстън, Боби Кристина

„Дълго време Боби не осъзнаваше, какво се случва с него въпреки, че и друг път е пребивавал в подобно заведение. Той просто не го вземаше на сериозно, защото не вярваше, че алкохолът му оказва такова влияние.“ „Сега, след поредният арест, като че ли осъзна вредата, която му причинява.“

Източникът разкрива още, че този път Браун сериозно възнамерява да потърси компетентна помощ и да се справи с проблема си. В същото време близките му не желаят да упражняват сила, защото това е решение, което той сам трябва да вземе.

Припомняме, че Боби Браун беше женен за легендата Уитни Хюстън. Много хора обвиняват, че именно той е причината за пристрастието на певицата към наркотици и опияти, непряко и за смъртта й, предизвикана от предозиране с медикаменти. Дори дъщерята на Браун, Боби-Кристина не пожела той да присъства на погребението на знаменитата певица.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати