Завист във ВИП брадър заради пръстена на Мариана Попова

Мариана Попова

Диамантеният пръстен, който Мариана Попова получи в къщата на ВИП брадър от любимия си - италианеца Ханес, накара всички жени в къщата да й завиждат.

Златка Димитрова, чието миловидно лице редовно е обляно в сълзи, отново се разплака, защото усети, че на нея в близките времена това май няма да й се случи.

Останалите мадами в къщата на ВИП брадър останаха очаровани от пръстена и разочаровани от факта, че все още никой не се е сетил да предложи брак на тях, и то със скъп пръстен с диамант.

Зрители се чудят дали не става въпрос просто за опити да се привлече внимание към шоуто, и според слуховете не Ханес е купил скъпия пръстен за официалното предложение, а за това са се погрижили от екипа на риалити шоуто.

Мариана Попова, на която се приписваха афери с бившия президент - Георги Първанов - със сигурност е могла да вдъхнови любимия си Ханес, който е и баща на детето й, да й предложи брак и преди да влезе в къщата на ВИП брадър. Няма да е чудно, ако след излизането от къщата сватба няма да има, пророкуват близки до певицата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати