Илиян остана сам

Илиян

Ревността и вечното чакане на момента за любовни срещи на половинката на фолкпевеца Илиян - Белла е достигнала до кулминацията си и двамата са се разделили. След като години наред тъпка на едно място и беше известен само парчето си "Happy birthday" с диви чалга ритми, преди няколко години Илиян стана един от най-известните в гилдията.

Хонорарът му скочи в пъти и той постоянно е викан на участия в цялата страна. Дуетите му с известни певци и певици станаха хитове и постоянното му отсъствие малко по малко започнало да вбесява годеницата му Белла.

Двамата бяха заедно повече от пет години и им предстоеше сватба, тъй като най-накрая Илиян бе взел категоричното решени да се обвърже и пред закона с жената, която обича.

Самият певец не дава подробности за раздялата, а твърди, че е решил да даде време на Белла да си почине от него. И това при положение, че двамата и без това рядко се виждат, саркастично отбелязват колегите му, които са наясно с причините за раздялата.

Илиян намекна и че понякога си изкарва напрежението върху най-близките си хора, сред които е и Белла, за да бъде винаги във форма пред феновете си на участия. Явно красавицата не е издържала и е решила, че повече няма да търпи изцепките на забогателия през последните години певец.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати