Алисия пуска намеци на Николета

Алисия
Снимка: АРА

Фолкзвездата Алисия започна да се излага с постоянните си намеци към вечната си съперница - плеймейтката Николета Божинова, която стана съпруга на бившата половинка на певицата - футболиста Валери Божинов.

Вместо да показва, че не я интересува какво става с Николета, Алисия постоянно пуска в социалната мрежа изказвания, които са насочени директно или индиректно към брюнетката, която подразни допълнително певицата с това, че роди дете на футболиста.

Николета Божинова
Снимка: Асен Петров

И ако в началото на връзката на Николета с Божинов забележките на Алисия бяха уместни и много хора я подкрепяха в социалната мрежа и извън нея, дори и най-запалените й почитатели започнаха да се изморяват от постоянния огън и жупел, хвърлян по плеймейтката.

Фактът, че Алисия реши да отмъсти на Николета и Божинов, като се загаджи с бившия приятел на плеймейтката - футболиста Ники Михайлов, само развеселил звездната двойка.

От време на време и Николета отвръща на удара, като пуска остри забележки в социалната мрежа, затова според клюкарите от шоусредите и двете в скоро време ще изгубят феновете си.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари