ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джоли и Деп стават Майстора и Маргарита

Джоли и Деп стават Майстора и Маргарита

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е най-вероятният избор за ролята на Маргарита в световноизвестния руски роман „Майстора и Маргарита”. Засега тече кастинг за ролите в екранизацията по прочутия роман на Михаил Булгаков.

Всички критици са на мнение, че няма актриса, която да е по-подходяща за ролята и да се справи по-добре от друга. Въпреки това като основна претендентка за ролята на Маргарита се очертава Натали Портман.

В нейно изпълнение яркият образ на Маргарита ще се получи недъгав и незавършен, пророкуват специалисти в областта на киното.

Джони Деп

Партньор на Джоли в мегапродукцията, която ще разказва за превръщането на тъжна жена в истинска вещица, попредварителни проучвания ще бъде Джони Деп.

Тъжната му физиономия и леко налудничавият поглед го правят перфектен за ролята, която засега се оспорва от доста по-неподходящия кандидат – актьора Брадли Купър. Продуцентът и режисьорът на филма ще направят наистина сериозна грешка, ако пренебрегнат Джони Деп и не направят избор в негова полза.

Досегашните опити за екранизация на големия роман не са се получавали успешни, но в случая с Джоли и Деп перспективата е обещаваща. Магнетичното излъчване на Анджелина я прави най-подходяща за ролята на фаталната Маргарита, която досега не е успяла да изиграе добре нито една актриса.

Анджелина Джоли и Джони Деп вече веднъж доказаха, че партньорството им е повече от успешно в снимките на филма „Туристът”. Филмът разби класациите не само с интригуващия си сюжет, но и със страхотната игра на двете холивудски звезди.

Тогава бившата съпруга на Джони - певицата Ванеса Паради, изпадаше в сцени на ревност заради Анджелина, но сега няма кой а пречи на съвместната работа на двете звезди.

Тази година в Холивуд са хит екранизациите на руски романи. Неотдавна бе завършена вечната класика „Анна Каренина” с участието на Кира Найтли.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати