Златка с конкуренция в кухнята

Черната Златка
Снимка: Playboy

Златка Димитрова вече не е със статус на най-добрата къщовница в кухнята, откакто Люси се завъртя покрай печката. Певицата от No angels не само доказа, че може да готви изискани ястия, но прекарва доста голяма част от времето си в чистене и лъскане на кухнята.

Вероятно това цели да направи още по-голямо впечатление на любимата й Камелия, с която двете по цял ден се гушкат пред погледите на хиляди зрители.

Златка и Люси си оспорват палмата на първенството по отношение на ястията. Певицата залага на по-стилните европейски специалитети и използва скъпи продукти като риба тон, а плеймейтката разчита на тънката струна и готви бабини манджи като чушки с доматен сос.

Досега много коментатори и наблюдатели на риалити шоуто залагаха на това, че Багата ще спечели ВИП надпреварата, защото предимно си мълчи и не е трън в очите на никого.

Той обаче провали шансовете си, като голяма част от феновете му се разочароваха след отказа му да играе съчетание с бухалки в мисия за олимпийски игри.

Багата се аргументира с това, че подобно нещо само би го изложило, без да се усети, че по този начин си вкарва автогол, защото отказва да участва в купона на риалитито.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати