Фолкзвезди мизерували като малки

Галена

Детството на много от съвременните звезди на фолка изобщо не е минало като в приказка, тъй като някои от тях са отгледани само от единия си родител, а други просто са живели в бедни семейства.

Фолкпевицата Бони, която се опита да набере повече популярност с участието си във ВИП брадър, е имала доста моменти не само в детството си, а и в съзнателната си възраст, когато се е налагало да се чуди как да свърже двата края. Певицата е горда, че сама е успяла да се пребори до днешния си статут и начин на живот.

Бони

Фолкзвездата Мария също не е била твърде глезена като малка от страна на луксозни играчки и дори не си е помисляла, че някой ден ще може да кара чисто нови скъпи коли.

Колежката й Галена не е прекарала детство, което да е озарено от блясъка на червения хайвер, а й се налагало да се задоволява с доста скромен начин на живот.

Ромската перла Софи Маринова е израснала по начин, който се е опитала да забрави и да превъзмогне и според клюката тя е златната кокошка на цялата рода - купува подаръци и издържа многолюдната си фамилия.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати