Лео ди Каприо изгони рус ангел

Леонардо ди Каприо

Актьорът Леонардо ди Каприо изгони от дома си красавицата Ерин Хидъртън, известна като една от ангелите на Виктория Сикрет. Двамата бяха заедно десет месеца, което по стандартите на Леонардо си е направо дълга връзка. Въпреки че признал на хубавицата, че тя вече не го привлича като жена, актьорът я помолил да останат завинаги приятели и да се виждат от време на време. Тя обаче не останала очарована от предложението.

Актьорът все още не е успял да поддържа добри отношения с никоя от предишните си приятелки, тъй като всяка от тях изпада в нервна криза, когато стана поредната бивша.

Леонардо Ди Каприо е известен с това, че винаги си е падал по високи стройни актриси и манекенки. Досега той е имал само два неастина дълги връзки.

Блейк Лайвли

Любовта му с манекенката Жизел Бюндхен продължи четири години, а с Бар Рафаели – цели пет години. Оттогава той не е имал дълги любовни отношения.

Любовната му афера с актрисата Блейк Лайвли също не продължи дълго, а след това тя побърза да се омъжи, за да му покаже, че е харесвана и от други.

Когато Ерин завладя сърцето на Лео, всички я предупреждавали, че любовта им няма да трае дълго. Моделката, която се изявява и като актриса, била убедена, че тя може да стане госпожа ди Каприо. Внезапната раздяла се отразила доста зле на самочувствието на манекенката, която е изпаднала в депресия.

Актьорът, който е звездата в дългоочакваната екранизация на „Великия Гетсби”, изкара романтични месеци с моделката, като постоянно я водеше на екзотични пътешествия по топли острови и й купуваше скъпи бижута и тоалети.

Когато е влюбен, Лео е просто ненадминат – той насочва цялото си внимание към обекта на чувствата си, затрупва любимата си с подаръци и й угажда във всичко.

За съжаление обаче всичко му омръзва твърде бързо, но това не пречи на всяка от приятелките му да си мисли, че тя ще успее да го плени завинаги.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Magnoliya
Magnoliya
06.11.2012 21:10
Предполагам, отдават му се много лесно и после лесно му омръзват.
0
0