ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Още слухове за титлата на Антония Петрова

Още слухове за титлата на Антония Петрова

Антония Петрова

Клюките около новата титла на Мис България Антония Петрова не спират и според слуховете има нещо странно в това българка да стане Мисис Русия.

Преди броени дни скандално известната миска се завърна от Русия, където получи престижната титла на конкурс в Саратовска област. Тя се конкурираше с двадесетина претендентки за короната на Мисис Русия.

След като се омъжи за бизнесмена Александър Бередин, който е руснак, Антония представи на конкурса град Москва. Но според клюкарите в шоубизнеса със сигурност е имало и други достойни кандидатки, които ако не са рускини, то поне живеят постоянно в Русия.

Тъй като отнесе много обиди и дори получи неприятен земноводен прякор покрай участието си в конкурса Мис България през 2009, който бе спечелен от нея, Антония, щастлива от новата титла, обяви победата си в социалната мрежа.

Според слуховете е голяма вероятността титлата на Антония да е купена, но това не е доказано. Щастливата блондинка се готви за участие в престижния конкурс "Мисис Свят", където я изстреля победата в руската надпревара за красота.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати