ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Виктория Бекъм захвърли токчетата

Виктория Бекъм захвърли токчетата

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Децата на семейство бекъм

Модната икона Виктория Бекъм захвърли токчетата и започна да се появява сред хора с обувки с плоска подметка, което направо взриви модните среди.

Бившата спайска беше известна с това, че никога не слиза от високи токчета – понякога от дебели платформи, понякога от токчета, тънки като игли.

Оказва се, че съпругата на Дейвид Бекъм вече се е изморила да е на токчета, когато обикаля по магазините с четирите си деца, затова взела крайно решение.

Това свалило няколко сантиметра от фигурата й, но тя забелязала колко по-удобно се ходи, когато стъпалата й не са под ъгъл.

Щастливата майка се разходи из магазините на Лос Анджелис в компанията на четирите си деца – 13-годишния Бруклин, 10-годишния Ромео, 7-годишния Круз и 16-месечната Харпър.

Виктория Бекъм

Без токчета Виктория се оказа висока точно колкото най-големия си син. Още няколко месеца я делят от момента, в който синът й Бруклин ще е по-висок от нея, дори когато екс-спайската е на високи токчета.

Виктория се е изпуснала пред приятели, че вече й е омръзнало да живее в Лос Анджелис и смята да се премести в Ню Йорк. Тази новина изобщо не радва синовете на звездната двойка, тъй като те вече имат много приятели в Ел Ей.

Семейството прекара в града цели пет години и през това време синовете на семейство Бекъм се отдадоха на учение и игри. Но точно заради тях Виктория е твърдо решена да се премести в Ню Йорк, тъй като според нея там те ще имат много по-големи възможности за развитие.

Най-ядосан от промяната бил големият син на Бекъм - Бруклин, който според слуховете дори вече имал нежни чувства към местна красавица. Не е ясно как тинейджърът ще понесе раздялата с обекта на чувствата си.

Папараците в Ню Йорк обаче отсега доволно потриват ръце, тъй като очакват да направят доста интересни снимки на звездното семейство, особено на малката Харпър, която в момента е голямата атракция на фамилията Бекъм.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest