ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Багата ли печели Вип Брадър

Багата ли печели Вип Брадър

Черната Златка

Все по-силни стават слуховете, че има шанс Багата да спечели Вип Брадър със своето мълчание и ненамесване в конфликтите на съквартирантите в къщата.

Друг фаворит на зрителите е бившата му любима Златка Димитрова, която стана близка на целия народ с това, че показа без притеснение своята емоционалност и се оказа много по-земна, отколкото хората са очаквали.

В момента номинирани за изгонване от къщата на Вип Брадър са певицата Люси Дяковска, Къци Вапцаров и певецът-актьор Орлин Павлов.

Люси шокира с разкрепостеното си мислене традиционно настроените както в къщата на ВИП брадър, така и пред синия екран.

Къци Вапцаров, който играе ролята на вечно обиден, но и леко лазещ по нервите на останалите, може също да се окаже извън играта.

Мариана Попова

Вечната усмивка, която не слиза от симпатичното лице на Орлин Павлов, може и да не го спаси от елиминация. Той подразни част от съквартирантите с разходките си извън къщата. Певецът скочи с парашут и освен това има право да излиза, ако има професионален ангажимент.

Мариана Попова, която вече е извън къщата на ВИП брадър, също имаше право да излиза, когато има участие. Според предварителните анализи големи шансове при следващите елиминации има нежната половинка на Люси Дяковска – Камелия.

В момента в къщата на ВИП брадър се намират синоптичката Никол, музикантите Орлин, Фънки и Люси, приятелката й Камелия, Къци Вапцаров, Багата, Златка Димитрова и тризначките Вяра, Надежда и Любов , които не се борят за наградата.

Те играят ролята на наблюдатели в къщата, но понякога на съквартирантите им идва вповече тяхното непрекъснато дърдорене на висок глас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати