ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка цъфти извън къщата на ВИП брадър

Златка цъфти извън къщата на ВИП брадър

Златка Димитрова

Златка, която медиите вече започнаха да наричат звезда, откровено си призна, че не може да понася Къци. Не я размекна дори фактът, че тв водещият се е опитал да накара Багата да се държи по-човешки с нея.

Провиненията на Къци според Златка са, че дразнел всички нарочно, постоянно се перчел пред камерите и или мрънкал, или дрънкал на китарата си.

Тъмнокосата красавица сподели още, че всъщност няма никакви чувства към Багата, освен остатъчни въгленчета от старата им любов и дори не иска да се вижда с него на кафе.

Тя е бясна, че покрай ВИП брадър всички са я нарочили за страдаща по спортиста, който демонстративно я игнорираше през цялото време, докато плеймейтката беше в къщата на ВИП брадър.

За нея човекът, който най-много е постигнал от тримата борещи се за финала, е Фънки. Златка смята да се вижда приятелски единствено с Кристина Патрашкова, с която се сближи покрай риалити шоуто. Още повече ги сближава фактът, че смятаната доскоро за не особено умна хубавица ще става журналистка.

След излизането си от къщата на ВИП брадър Златка направо цъфти, и няма данни да се е скарала с женения си приятел заради сълзите, които изля по Багата пред камерите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати