Ирена Милянкова яхна коне заради сирачета

Ирена Милянкова яхна коне заради сирачета

Топмоделът Ирена Милянкова, която е лице на движението на българските майки, грее в календар с коне, с който ще се опита да помогне на изоставени деца.

Ирена, която успешно се изявява като актриса, е една от най-активните участнички в движението на майките. Тя сподели, че използва своята популярност, за да насочи вниманието на обществото към проблемите на изоставените деца.

С календара тя ще помогне на хлапетата без родители от дома в село Доганово. С помощта на средствата от продажбите на календара ще може да се помогне на децата от дома да общуват отблизо с природата и животните и да се развият в социално отношение.

Ирена Милянкова е една от най-популярните актриси напоследък, макар че според самата нея тя не е актриса, а просто модел, който се снима във филми. Красавицата, която има четири собствени деца, отделя доста време, за да помага на изоставени хлапета.

Филмите с нейното участие са доста популярни, а последният й филм - "Цветът на хамелеона" взе голямата награда на филмовия фестивал във Варна и в момента обикаля кинофестивали по целия свят.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати