Къци - тотално прецакан

Къци - тотално прецакан

Всички подигравки и обиди, които Къци Вапцаров отнесе във ВИП брадър, се оказаха съвсем напразни, след като стана ясно, че бившата тв звезда не печели риалити шоуто.

Съпругата на шоумена е изключително разстроена от всичко, което се случи с Къци. Тя споделя пред приятели и близки, че първоначално двамата с Къци били убедени, че в риалити шоуто няма да се плетат интриги. Още по-малко е подозирала, че Къци ще бъде постоянно подиграван от съквартирантите.

Златка откровено го наричаше "тъпанар" в шоуто, а Юлиан и Фънки не спираха да го взимат на подбив. Преди да влезе в шоуто, Къци беше известен най-вече с това, че е водел първите телевизионни игри. Той бе и водещ на детско телевизионно състезание.

Във ВИП брадър той си спечели славата на малко странен и настрои много хора срещу себе си, въпреки цялата доброжелателност, която се опитваше да излъчва.

Според съпругата на Къци от самото начало се е знаело кой ще спечели шоуто. Тя признава, че се надявала съпругът й да излезе по-рано, защото й липсвал, но така и не го елиминирали до самия финал. Което, според нея, означава, че много хора го харесват, за да стане той един от тримата финалисти.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати