Дженифър Лопес взриви София

Дженифър Лопес

Шест години след първият опит да доведат звездата от Бронкс да пее на българска земя, това вече е факт. Дженифър Лопес се раздаде на максимум на българските си фенове в зала „Арена Армеец“ в неделя вечерта.

43-годишната поп звезда показа, че е от световна класа, като със страхотен заряд демонстрира не само певчески умения, а и завидни танцови възможности наред с атлетичните танцьори сред, които и любимият и Каспър Смарт.

Лопес излезе на сцената в 20.45 часа, като в продължение на час и половина взриви публиката. Или както някои хора биха казали „Или прави нещо на максимум или изобщо не го започвай“. Латино дивата разчувства публиката, като показа кадри на децата - близнаците Макс и Ема. А за да разгорещи още повече женската аудитория, позволи на танцьорите си да открият атлетичните си тела, като свалиха ризите и показаха мускули и татуировки.

За голяма радост на феновете си Лопес слезе сред тълпата, с което ги провокира да я аплодират още по-силно. Смуглата красавица бе толкова впечатлена от публиката, което я накара да обещае: „София, пак ще се върна! “. След това, тя не само развя българското знаме, а дори се загърна за кратко с него.

Сред песните които представи изпълнителката бяха хитовете "Let's Get Loud", „On the floor", Jenny From The Block", I'm into you", If you had my love", "Love Don't Cost A Thing" "I'm real", "All I Have" и др.

Подгряващи изпълнители бяха Лора Караджова, Бобо и Кристо, които изпълниха най-известните си парчета, в рамките на 30 минути.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати