ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Къци ще съди Биг Брадър

Къци ще съди Биг Брадър

Къци Вапцаров

Някогашният водещ Къци Вапцаров е решил да се обърне към съдебните органи, за да поиска обезщетение от продуцентите на шоуто, заради гаврата, която си направиха с него и семейството му.

Вапцаров е решен да заведе дело срещу Нова телевизия за рекордна сума. Освен обезщетение за всичките обиди, които изтърпял в къщата, Къци ще поиска и публично извинение от продуцентите на риалитито. Това решение той взел веднага след като излязъл от къщата събота вечерта, като подигравките срещу него дори тогава не спрели.

Минути след като излязъл „на свобода“ и се срещнал със семейството си, той осъзнал какъв образ са му създали от риалитито. Къци побеснял още повече след изпълнението на Фънки, при което беше очевидна гаврата с неговата личност. Рокаджията изпълни песен, в която пееше „Къцамун“, около него танцуваха две девойки, скрили лицата си зад плакати с образа на Вапцаров.

Тогава най-малкият син на Къци, Йоан дори се разплакал, след като видял на сцената, снимки на баща си с избодени очи. Чашата преляла, когато разбрал, че подигравките срещу него и семейството му дори излизали от пределите на телевизията. Едно от децата ежедневно трябвало да отговаря на въпроси в училище от типа: „Дали наистина белят нахут всеки петък.“

Причина за високото кръвно на Вапцаров станало и факта, че бившият съквартирант Ники Мартинов връчи картина на Фънки след изпълнението му на финала. На картината, бившият брадър беше нарисувал семейството на Къци седнали около кухненска маса, а самият той - стои прав с апарат за мерене на кръвно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати