Бившият и настоящият мъж на Хали Бери се сбиха

Хали Бери, Оливие Мартинес

Експоловинката на холивудската актриса Хали Бери, манекена Габриел Обри и годеника на звездата Оливие Мартинес, бяха арестувани от местните власти, след като размениха обиди и юмруци.

Напрежението между двамата мъжаги продължи да нараства, след като съда взе решение, което не дава право на Холи Бери да премести дъщеря си във Франция. Ситуацията ескалира до юмручна схватка между бившият и настоящият мъж на Хали в дома на актрисата в Калифорния.

Физическата разправа се развила пред очите на 4-годишната Нала, дъщеря на Бери и Обри, когато бившия на Хaли, отишъл в дома й, за да доведе момиченцето за Деня на благодарността. След известна словесна престрелка, мъжагите го обърнали на бой.

В къщата пристигнали полиция, която успява да ги разтърве. Така и двамата се озовали за кратко в болница, Обри със счупено ребро и охлузено лице, а Мартинес със сериозни наранявания по врата и ръцете.

Делото за сбиването е насрочено на 13 декември. Дотогава на Обри, му е поставена забрана да се доближава на по-малко от 91 метра до Бери, Нала и Мартинес.

Холи Бери и Габриел Обри водиха ожесточена битка в съда за попечителство на малката Нала, което впоследствие бе дадено на майката. След като актрисата се събира с френското си гадже Оливие Мартинес те решават да се преместят да живеят във Франция. Съдът в Лос Анджелис обаче постанови, че Бери няма право да мести детето далеч от баща му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати