Силвестър Сталоун намира утеха в живописта

Силвестър Сталоун

Холувудската легенда Силвестър Сталоун твърди, че чрез рисуването успява да се държи психически стабилен, след шока преживян от смъртта на сина му Сейдж Сталоун.

Актьорът намира утеха единствено в изкуството, което му помага да се справи с мъката, преживяна от кончината на 36-годишният Сейдж.

"Картините, които правя точно сега не са много весели, но има нещо невероятно в този процес. Това, което ще излезе на платното е изражение на дълбока емоция в мен и ми действа много терапевтично", споделя звездата.

66-годишният актьор признава, че има лоши дни, в които не успява да се съвземе след смъртта на Сейдж, плод на любовта му с първата съпруга на актьора Саша Цак. Двамата имат още един син Серджо Сталоун.

Сталоун старши разкрива: "Понякога се чувствам разбит на парчета. Това е състояние, с което трябва да се преборя, като с вирус развиващ се вътре в мен."

Припомняме, че най-големият син на Сталоун – Сейдж, почина внезапно в следствие на прекаран инфаркт през юли тази година, само няколко дни преди да сключи брак с дългогодишната си приятелка.

Силвестър Сталоун има още три дъщери - 16-годишната София, 14-годишната Систин и 10-годишната Скарлет от втората си съпруга - актрисата Дженифър Флавин, с която сключи брак през май 1997 г.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати