София Вергара ще има бебе от сурогатна майка

София Вергара

Една от най-сексапилните жени в световен мащаб е 40-годишната актриса София Вергара. Тя и годеникът и Ник Льоб възнамеряват да се сдобият с общ наследник, с помощта с на сурогатна майка, гласи най-новата клюка в медийното пространство.

Източник разкрил пред сп. "Нешънъл Инкуайър", че 37-годишният Льоб не искал София да се раздели с прекрасните си форми, поради което двамата са се спрeли на възможността друга жена да износи плода. Двойката вече е ходила на консултация при специалисти по репродуктивна медицина в Лос Анджелис.

„Ник иска да има бебе от София, но не желае бремеността да и попречи на многобройните ангажименти и печеленето на пари. Въпреки възрастта си София е една от най-предпочитаните модели за рекламни кампании, както в Северна Америка, така и в Латинска Америка.

Освен участието и в популярен комедиен сериал зад океана, тя има сключени рекламни договора за фотосесий с Дайет Пепси, Кмарт и Кавър Гърл“, разкрива източникът.

Информаторът твърди още, че Льоб решава вместо нея дали тя да износи собственото си дете или не. Също така, бъдещият й съпруг вземал еднолични решения да освобождава и членове от личния й персонал. Така той уволнил преди няколко седмици, любимата домашна помощница на София.

Освен това годеникът на Вергара си позволил дори да заплаши, че следващият, на който ще посочи врата е мениджърът й. Причина за това станало факта, че той поискал от София да участва повече във филми, а не толкова в рекламни кампании и телевизионни прояви.

Близки на красавицата също са много притеснени, че тя не забелязва влиянието, което избраникът й оказва върху нея и че я третира повече, като машина за пари, отколкото като бъдеща съпруга.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати