Мая Илиева заплашва Кати

Мая Илиева

„Сребърен куршум ще завари тази никаквица Кати в пощенската си кутия“: С тези думи вдовицата на подземния бос Жоро Илиев, Мая е заплашила фолкаджийката Кати, разкриха близки до г-жа Илиева.

Повод за агресията на Мая стана гостуването на „волната пеперуда“ във вечерното шоу на Венета Райкова "Горещо" тази събота.

Под провокацията на водещата Венета, позабравената попфолк-певица Кати разкри някой интересни подробности около не толкова отдавнашното й минало. А именно, че е имала интимни отношения с покойният мъж на Мая, Георги Илиев.

Кати

Райкова използва желанието на Кати да разкаже нещо по-интересно от миналото си, като я провокира с думите: "хайде де, нали е вече мъртъв ".

Кати разказа за авантюрата си с шефа на ВИС, като я украси сякаш връзката им била любовта на живота им: "Приличам ли ви на жена, която може да дели мъж с друга? ", изцепи се чалгаджийката, като въобще не съобрази, че по това време Илиев е бил женен.

Според непотвърдени източници, тези думи на певицата изкарали извън контрол вдовицата на Илиев. Близки на семейството на Жоро твърдят, че въпреки мимолетните авантюри, които е имал шефа на ВИС-2, той никога не е признавал друга жена освен Мая.

"Как не й е неудобно да говори за любов? Жоро Илиев признаваше само една жена и това е Мая. Останалите бяха просто евтини ку*ви, с които се забавляваше сексуално", твърдят приближени на семейство Илиеви.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати